Nikon släpper ny kamera med Android som operativsystem

Nikon Coolpix S810c heter den nya kameran från Nikon som utmanar Samsungs Galaxy Camera som kameran att satsa på om man vill ha Android inbyggt i sin kamera. Kameran som är på 16 megapixel och har en zoom på upp till 12x kommer med en skärm på 3,7 tum och gör att möjligheterna för direkt redigering av bilder eller publicering direkt på nätet blir allt lättare.

Förutom dessa egenskaper hittar vi också stöd för GPS och en hörlursutgång som gör det möjligt att även redigera video direkt då du snabbt kan höra ljudkvalitet, men även använda kameran som mediaspelare.

Lanseringen av produkten sker i maj månad i Sverige för ett pris någonstans mellan 3000 – 3500 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>