WhatsApp börjar med röstsamtal

Den 19 februari köptes messengertjänsten WhatsApp upp av Facebook för en summa av 19 miljarder dollar. WhatsApp som har ungefär lika mycket trafik dagligen som vanliga SMS på mobiltelefoner är en av de populäraste applikationerna till mobiler just nu och nu försöker Facebook göra tjänsten ännu mer attraktiv genom att införa möjligheten till röstsamtal.

Uppgraderingen kommer komma någon gång under andra kvartalet i år och gör att WhatsApp har större möjlighet att konkurrera med övriga större chattjänster som redan erbjuder röstsamtal.

Bara under veckan sedan Facebook köpte WhatsApp har användandet av appen stigit med ca 15 miljoner användare som använder tjänsten dagligen. Det återstår att se om Facebook lyckas hålla användarna av appen trogna till tjänsten men vi har sett tidigare vad Facebook är kapabla till i den frågan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>