Studentplakat och studentskyltar

Nu när det snart är studenttider, så är det många som planerar för själva examensdagen när studenterna får springa ut och fira att gymnasiet är över.

En självklar del av examensdagen är de många studentplakat / studentskyltar som släktingar och vänner håller upp för att just deras lilla student ska hitta till dem i folkvimlet.

Därför tänkte jag att det var passande med en liten sida om just studentplakat.

På sidan så skriver jag lite tips om att göra dina egna plakat, köpa dem i fotobutik eller på nätet. Du hittar beskrivningar av några olika studentplakat.

Nu var det ett tag sedan jag själv tog studenten, men jag gissar att det fortfarande är vanligast att man tar en gullig barnbild på den lilla studenten. Vilket också gör plakatet roligare att spara som ett minne av dagen. Själv hade jag ett plakat med två olika bilder, en på varje sida, så hittar du också två bilder som du gillar så kör på båda två.

En kul grej också är om fler släktingar också får en litet miniplakat. Det kan antingen vara mindre bilder på en liten pinne, eller att man plastar in en bild och sätter snöre på, så kan man gå runt med studenten på bröstet. Det kan iaf vara bra att passa på att ta lite kopior av den bilden man väljer ut, oavsett vad man hittar på.

Hoppas ni får nytta av siten och gör ett riktigt fint plakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>