Webbutiker för skor, kläder, böcker, smink mm.

Mitt andra projekt som jag köpt är en guide över webbutiker. Jag visar då en bild på startsidan på den aktuella webbutiken, urlen till webbutiken, en kortare beskrivning samt kontaktuppgifter om det finns.

Eftersom många mindre webbutiker inte är så bra på att marknadsföra sig själva så tyckte jag att det var en bra och relevant tjänst att samla alla dessa på ett ställe. Jag har även taggat upp webbutikerna med relevanta taggar så att det blir enkelt att hitta en webbutik som säljer just det som du är ute efter.

Själva siten var ok optimerad från början, men det finns såklart mycket att förbättra. De stora sakerna att jobba med är att fylla på med mer kvalitativt innehåll, då sidan är lite tunn på text. Samt naturligtvis lägga upp fler webbutiker. Vilket jag sedan följer upp på utvecklingsbloggen på Sverigelokalt.

Det kommer troligen att komma fler kategorier av webbutiker i framtiden, även om de som finns idag täcker en stor del:

Har du tips på någon bra webbutik som jag saknar, så är det bara att skicka in en kommentar här eller i rätt kategori på Webbutiker.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>