TjänsterOm mobilizeMobilize-bloggen
 

Om Mobilize.se

Mobilize.se är ett projekt som är skapat, utvecklat och drivs huvudsakligen av mig, Mikael Lindström, men även med lite hjälp av andra. Den grafiska utformningen (på de sidor som inte bara är vita och svarta) har t.ex. Björn Fant bidragit med.

Målet med Mobilize.se är att skapa bättre kopplingar mellan Internet och mobilen. Jag har därför skapat/samlat ett antal tjänster för att lättare använda information från Internet i din mobil.

Tjänsterna är i betastadie och får användas gratis för både privat och kommersiellt bruk. Se användaravtalet.

Projektet är något som jag utvecklat på min fritid och driver som bisyssla, vid sidan av ett vanligt jobb. Min bakgrund är att jag är en datakille som fördjupat mig inom ekonomi, projektledning, entreprenörskap och beteendevetenskap.

Senast arbetade jag som affärsutvecklare på Eniro med deras mobila sidor och för tillfället söker jag nya utmaningar. Ta gärna en titt på min presentation eller mitt CV, om du eller någon annan behöver en affärsutvecklare/projektledare till ett Internet/mobil projekt.

Har du några frågor eller funderingar om Mobilize.se eller bara allmänt om Internet eller mobilt, så kontakta . Om du själv har information (som t.ex. tv- och bio-tjänsterna) som du tror skulle passa bra på Mobilize.se eller bara har förslag på nya tjänster så hör gärna av dig då också.

MVH Mikael Lindström


För att motverka spam: en länk och en till länk.

Credits
Some icons under license from Microsoft Corporation